HELPING THE OTHERS REALIZE THE ADVANTAGES OF ماشین برقی

Helping The others Realize The Advantages Of ماشین برقی

Helping The others Realize The Advantages Of ماشین برقی

Blog Article

با توجه به اینکه ماشین الکتریکی وابسته به سوخت‌های فسیلی نیست، حرکت آن باعث تولید گازهای گلخانه‌ای نمی‌شود. از این رو مدل‌های مجهز به پیشرانه‌های برقی سازگاری بیشتری با محیط زیست دارند. البته این امر به شرطی است که برق استفاده‌شده توسط خودروهای الکتریکی از منابع پاک و تجدیدپذیر تامین شود.

انواع خودرو برقی از نظر نوع پیشرانه و منبع تغذیه به چند دسته تقسیم می‌شود. این دسته‌ها عبارتند از:

تارا برقی که با همکاری ایران خودرو و شرکت جتکو طراحی و تولید شده است، دارای مشخصات فنی مناسبی است. موتور این خودرو ۱۷۰ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور دارد که باعث می‌شود صفر تا صد در کمتر از ۹ ثانیه محقق شود.

این یعنی لیتیوم و سلول‌های اصلی باتری کاملا وارداتی است و در مجموع وابسته به واردات این قطعات عموما گران‌قیمت هستیم؛ مسئله‌ای که بر قیمت نهایی خودروهای برقی تاثیر دارد.

توی ایران، خودرو بعنوان کالای سرمایه ای هست و ارزش افزوده داره.

نسخه برقی ساینا با هدف کاهش آلودگی هوا و افزایش راندمان انرژی توسط شرکت سایپا طراحی و ساخته شد. این خودرو در سال ۱۳۹۶ معرفی شد و قرار بود در بازار عرضه شود.

عباس گفته: ۹ آذر ۱۳۹۶ در ۷:۴۲ ب٫ظ باسلام ماشین لباسشویی ما سامسونگ هست موقعی که دور کم مثلا ۳۵ یا ۴۰ میذاریم یا چند بار پشت سرهم روشن میکنیم از محل مخزن پودر آب بیرون میزنه طوری که مجبور میشویم موکت را جمع کنیم .

پاسخ سید علی میرحسینی on ۲۸ مهر ۱۴۰۳ at ۰۴:۵۷ سلام نظرات بدون کارشناسی و الکی رو خوندم

مطمئن شوید که شیلنگ از هر دو طرف website محکم بسته شده است در صورت نیاز با یک آچار آن‌ها را سفت کنید. شینگ تخلیه در پشت ماشین لباسشویی قرار دارد و ممکن است به درستی به لوله‌ی فاضلاب خانه وصل نشده باشد. مطمئن شوید که نشتی از شیلنگ تخلیه یا لوله‌ی فاضلاب نیست. هرگز سر شیلنگ تخلیه در لوله‌ی فاضلاب را آب‌بندی نکنید.

از سویی عملکرد باتری خودروهای برقی می‌تواند شدیدا تحت‌الشعاع شرایط اقلیمی قرار بگیرد؛ برای مثال، شاید در هوای خیلی سرد یا خیلی گرم، عمر مفید باتری کاهش یابد یا عملکرد آن دچار اختلال شود.

در سال‌های اخیر، با توجه به نگرانی‌های زیست‌محیطی و امنیت انرژی، خودروهای برقی دوباره مورد توجه قرار گرفته‌اند. پیشرفت‌های چشمگیر در زمینه باتری‌، الکترونیک و موتورهای الکتریکی باعث بهبود عملکرد، کاهش هزینه و افزایش جذابیت خودروی برقی شده است.

باتری بیشتر خودرو های برقی تولیدی در عصر جدید از مدل لیتیوم یون هستند.  باتری‌ های لیتیومی غالبا به دلیل ظرفیت زیاد ، چگالی و انرژی مناسب مورد استفاده قرار می ‌گیرند اما عمر مفید و دوام محدودی دارند که این موضوع از مسئله هایی است که هزینه ‌های ساخت و تولید خودروی های برقی را افزایش می دهد.

آقای موریسون به خاطر تحصیل در رشته شیمی، بیشتر به فناوری باتری علاقه داشت تا صنعت حمل و نقل، از این رو وی مسیر متفاوتی را در پیش گرفت. البته دستاوردهای او در زمینه خودروهای برقی، الهام‌بخش سایر محققان و دانشمندان شد و آنها چند ماشین الکتریکی دیگر را توسعه دادند.

ضمن اینکه بازیافت باتری یکی از چالش‌هایی است که در آینده باید فکری به حال آن کرد. بنابراین، هم‌اکنون خودرو‌های الکتریکی نمی‌توانند کاملا سبز باشند، اما در کل نسبت به مدل‌های درون‌سوز گزینه‌ای بهتر محسوب می‌شوند.

Report this page